Formație Nuntă

Pentru miri aleși și nuntași de ispravă, trupa cover BOER aduce în prezent atmosfera specifică petrecerilor boierești de pe vremuri, cu un playlist de actualitate, special creat pentru a ne asigura că nu se va putea sta jos în cea mai importantă zi.


Pasul 1: Facem cunoștință

Ne spuneți ce vă doriți la evenimentul vostru și primiți oferta detaliată a serviciilor oferite, împreună cu prețurile acestora.

Pasul 2: Detaliem verbal

Ne auzim la un telefon. Dacă suntem în orașul vostru, clar ne vedem la o cafea/limonadă. Discutăm de parteneri, de eveniment și nu numai, de numărul de seturi necesare, de soluțiile și limitările cu privire la spațiul disponibil.

Pasul 3: Trecem totul pe hârtie

După ce stabilim toate detaliile, semnăm contractul și transmitem factură. Avansul se achită la semnarea contractului. Diferența la maxim 5 zile după terminarea evenimentului.

Pasul 4: Ținem legătura și îți oferim suport.

Indiferent cu cât timp în avans semnăm contractul, vă ținem la curent și vă ajutăm cu orice informații aveți nevoie să aflați pe parcurs. Ne asigurăm că toate lucrurile sunt organizate exact cum trebuie.

Pasul 5: Ne revedem.

Cu o lună înainte de eveniment - ne vom mai întâlni încă o dată pentru a pune la punct aspectele de ordin tehnic. Îți vom solicita contactele de la locație și a partenerilor. O să-ți cerem un playlist orientativ pentru ca DJ-ul nostru să știe în mare parte ce va place.

Pasul 6: Ziua evenimentului.

În dimineață evenimentului - se face montajul echipamentelor și proba de sunet. Cu 30 de minute înainte de ora sosirii invitaților Dj-ul ajunge la locație și este prezent până la sfârșitul evenimentului. În timpul petrecerii o să fie nebunie. Vă puteți baza pe noi că o să fie atmosferă și energie cât cuprinde.


Date de contact:

Email: contact@boermusic.ro
Telefon: 0772076969
Whatsapp: 0772076969

Formular de contact:

Acest website utilizeaza cookies.

Utilizam Cookie-urile pentru a monitoriza si analiza traficul web. De asemenea informatiile cu privire la traficul web vor fi partajate catre partenerii nostri care au posibilitatea sa utilizeze aceste informatii care au fost furnizate catre ei sau care vor fi colectate in urma utilizarii serviciilor. Pentru a citi mai multe informatii va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate. Prin utilizarea acestui website sunteti de acord cu cele mentionate mai sus.